BEREIKBAARHEID

MET DE FIETS

Kom je uit de buurt? Pak de fiets! Fietsen is gezond en je hebt geen last van parkeerproblemen. Je kunt je stalen ros namelijk kwijt in de ruime fietsenstalling voor de deur.

OPENBAAR VERVOER

Kom met het openbaar vervoer naar Tributeparty! De dichtsbijzijnde bushalte is de Zuidmolen. Check www.9292.nl om je route via het openbaar vervoer te bepalen en ook wanneer de laatste bus weer richting huis gaat.

TAXI

Er is een Kiss & Ride zone in de Knapheideweg waar je makkelijk weggebracht of opgepikt kan worden door een taxi chauffeur. Let op: parkeren in de Knapheidweg mag niet. Laat de taxi-chauffeur de ‘Kiss & Ride’- borden volgen en regel je taxi voor de terugreis van tevoren.

KISS & RIDE

Weggebracht of opgepikt worden? Er is een Kiss & Ride zone in de Knapheideweg waar je makkelijk weggebracht of opgepikt kan worden. Let op: parkeren in het Kiss & Ride gebied mag niet.

MET DE AUTO

Voor diegene die het navigatiesysteem volgt: Mooksebaan 12, Groesbeek.

Heb je een BOB gevonden voor dit feest? Bij De Wolfsberg is beperkte parkeergelegenheid op het benedengedeelte van het eigen terrein. We adviseren daarom om te parkeren op parkeerterrein De Hoeve, dit kost €4,- per auto. Volg de borden om hier te komen. Dit parkeerterrein is op 700 meter van het festival en op 8 minuten loopafstand. Je kunt vanaf daar ook eenvoudig de pendelbus pakken, dit is gratis!

Let op: parkeren in de Houtlaan, Knapheideweg of in het bos mag niet!