BEREIKBAARHEID

MET DE FIETS

Kom je uit de buurt? Pak de fiets! Fietsen is gezond en je hebt geen last van parkeerproblemen. Je kunt je stalen ros namelijk kwijt in de ruime fietsenstalling voor de deur.

OPENBAAR VERVOER

De dichtsbijzijnde bushalte is de Zuidmolen. Check www.9292.nl om je route via het openbaar vervoer te bepalen en ook wanneer de laatste bus weer richting huis gaat.

TAXI

Er is een Kiss & Ride zone vlak voor de entree waar je makkelijk weggebracht of opgepikt kan worden door een taxi chauffeur. Let op: parkeren langs de weg mag niet. Laat dus de taxi-chauffeur de ‘Kiss & Ride’- borden volgen, dan stop je precies voor de deur. Regel je taxi voor de terugreis van tevoren.

KISS & RIDE

Weggebracht of opgepikt worden? Er is een Kiss & Ride zone vlak voor de entree waar je makkelijk weggebracht of opgepikt kan worden. Let op: parkeren in het Kiss & Ride gebied en langs de Mooksebaan mag niet.

MET DE AUTO

Voor diegene die het navigatiesysteem volgt: Mooksebaan 12, Groesbeek.

Heb je een BOB gevonden voor dit feest? Bij De Wolfsberg is beperkte parkeergelegenheid op het benedengedeelte van het eigen terrein. Het parkeerterrein aan de Houtlaan geopend en op 5 minuten loopafstand van het festivalterrein. Parkeren is overal gratis en op eigen risico.

Parkeer daarom je auto op het parkeerterrein aan de Houtlaan op 5 minuten loopafstand van het evenement. Parkeren is overal gratis en op eigen risico. Géén blauwe zone in de avond en op zon- en feestdagen

Let op: parkeren langs de Mooksebaan en in het bos mag niet!