KONINGSFEEST

Zaterdag 27 april 2019

Ieder jaar is Koningsdag voor velen het startsein dat we weer naar buiten mogen voor een feestje! Zodra je de oude troep van zolder op de vrijmarkt verkocht hebt, haast je dan naar de tuin van De Wolfsberg voor een middag Hollandse gezelligheid en een programma vol live muziek. Van subliem uitgevoerde 60’s klassiekers rollen we naar verrukkelijke nederpopsongs als ‘Eén kopje koffie’ en springen we door naar vlot in elkaar gesneden mash-ups van megahits. Hul je in oranje en maak van deze koninklijke dag een knalfeest!

TICKETS

Ticketprijzen
Ticket regulier € 16,-
Vriendenticket 5 personen € 70,-
Vriendenticket 10 personen € 110,-
(inclusief € 1,- servicekosten per ticket)

Tickets zijn ook te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek of The Read Shop in Malden.

Als je online een Weekendticket voor 5 of 10 personen koopt krijg je vanaf nu aparte tickets per mail toegestuurd, zodat je niet meer op de hele vriendengroep hoeft te wachten bij binnenkomst.

Tickets op de dag zelf aan de deur kopen? Dat kan bij de receptie van De Wolfsberg, mits het evenement niet is uitverkocht. Let wel, tickets aan de deur zijn € 5,- duurder.

E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

LOCATIE

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

TIJDEN

Zaterdag 27 april
14.30 – 21.30 uur
Terrein open: 14.00 uur

HANDIG

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> Het terrein is deels overdekt.
> Zelf meegebracht meubilair is niet toegestaan op het terrein.
> Vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

PROGRAMMA

14.30 tot 21.30 uur | terrein open: 14.00 uur

BOUKE LIVE

60’s en 70’s covers

Misschien ken je Bouke van zijn fantastische Elvis covers. De zanger uit Emmen schopte het al tweemaal tot optreden op het landgoed Graceland voor een wereldwijd Elvis publiek en hij was te gast in diverse Nederlandse televisieprogramma’s. Bouke’s liefde voor 60’s muziek gaat ver terug. Moeiteloos vertolkt hij hits van The King, maar ook klassiekers van Johnny Cash, Sam Cooke, Roy Orbison en Tom Jones maakt hij eigen. Op jonge leeftijd zong hij thuis al mee met de liedjes die zijn vader op de accordeon speelde, inmiddels staat hij voor volle zalen met de 12-koppige live band ElvisMatters. 

VOF DE KUNST

Van de hit ‘Suzanne’

De nederpopband met Nol Havens voorop is terug! Het is precies 35 jaar geleden dat ‘Suzanne’, de debuutsingle van VOF de Kunst, op nummer 1 in de nationale hitparade kwam. Er werden meer dan 3 miljoen platen van Suzanne verkocht en zelfs vertaald en uitgebracht in enkele andere landen. Reden te meer voor de band om nog eens terug te keren voor een tour langs de Nederlandse popzalen én daarbij Koningsfeest in Groesbeek niet over te slaan. Jong en oud kent deze groep. Of het nu van de kinderliedjes is of van Nederlandstalige hits als ‘Eén kopje koffie’ en ‘Oude liefde roest niet’: voor alle leeftijden brengt de band een uur lang vermakelijke feel-good nederpop.

TINO MARTIN

Hit “Jij liet me vallen”

Deze rasartiest stond al langer op ons wensenlijstje voor Koningsdag. Maar ja, bij welke evenementenorganisator in Nederland niet? Tino Martin ontving 2 Edisons, hij trad op in Carre en verkocht in 20 minuten het Ziggo Dome uit. Dan mag je met zekerheid zeggen dat je een grote naam bent. Met meezingers als ‘Doe wat je wil’, ‘Jij liet me vallen’ en ‘Laat me leven’ is Tino Martin anno 2019 HE-LE-MAAL hot. De Hagenees is een zeer gewilde gast op ieder oranjefeest. En op 27 april komt hij naar de tuin van De Wolfsberg! Zijn aanstekelijke energie en warme stem maakt hem geliefd bij jong en oud. Tino is hard op weg om ook zijn grootste show ooit uit verkopen, in het Olympisch Stadion in Amsterdam, maar allereerst komt hij naar Groesbeek om al zijn grootste hits te zingen tijdens het gezelligste Koningsdagfeest van de regio.

DAREDEVILS

Mash-up heroes

Dit sterrenteam draait inmiddels al wat jaren mee onder het management van The Dirty Daddies. Ze reizen stad en land af om elk podium, festival en feesttent omver te blazen.

Vijf man sterk en allemaal jong, energiek en ongeremd enthousiast. En dat hoor je terug in hun repertoirekeuze. In anderhalf uur laten ze zien dat classics perfect samensmelten met de nieuwste hits en wisselen ze creatief Bon Jovi met Katy Perry en gaan ze van Taio Cruz naar Golden Earring. De keus is aan jou: leun naar achter en geniet van een ijzersterke show vol strakke mash-ups of je zing en dans schaamteloos mee tot het einde van het feest.