KONINGSFEEST

Maandag 27 april 2020

Op 27 april komen we weer samen om de verjaardag van onze koning te vieren. En wat is het gezelligste feestje om naartoe te gaan op deze dag? Juist, het Koningsfeest in de tuin van hotel-restaurant de Wolfsberg. Verkoop je oude troep die je nog op zolder hebt liggen op de vrijmarkt en hijs je in je oranje outfit om een biertje (of twee) te komen drinken op die mooie plek in Groesbeek. Er wacht je namelijk een middag vol Hollandse gezelligheid en een programma vol livemuziek gespeeld door de állerbeste coverbands. Deze editie dansen we op sfeervolle rock-‘n-roll klassiekers uit de 50’s en 60’s, zingen we mee met hits uit de jaren 70 tot de 00’s en gaan we uit onze plaat op de lekkerste mash-up mixes van de knallers van nu. Dat belooft weer een topfeestje te worden!

Koop nu je tickets! 

TICKETS

Ticketprijzen
Ticket regulier € 17,50
Vriendenticket 10 personen € 125,-
(inclusief € 1,- servicekosten per ticket)

Tickets zijn ook te koop bij Hotel Restaurant De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop Malden.

Tickets op de dag zelf aan de deur kopen? Dat kan bij de receptie van De Wolfsberg, mits het evenement niet is uitverkocht. Let wel, tickets aan de deur zijn € 5,- duurder.

E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

LOCATIE

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

TIJDEN

Maandag 27 april
14.00 – 21.30 uur
Terrein open: 13.00 uur

HANDIG

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> Het terrein is deels overdekt.
> Zelf meegebracht meubilair is niet toegestaan op het terrein.
> Vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

PROGRAMMA

14.00 tot 21.30 uur | terrein open: 13.00 uur

THE BENTLEYS

The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The Monkees en The King. Deze gouwe ouwe staan allemaal op die heerlijke setlist van The Bentleys. Strak in het pak spelen ze met authentieke instrumenten de herkenbare sound van de jaren 50 en 60. Dankzij de sublieme samenzang van deze vijf podiumbeesten klinkt dat geweldig. Bereid je voor op een nostalgisch feestje met de attitude van nu!  

DAREDEVILS

Dit sterrenteam bestaat uit de ongekroonde koningen van de energieke mash-ups. Het bewijs? De duizenden bezoekers die afgelopen Koningsfeest omver werden geblazen door deze power band. In 2020 komen de Daredevils terug naar De Wolfsberg en wij waarschuwen alvast voor een zware day-after. Stilstaan is namelijk geen optie dankzij de verassende combinaties van klassiekers en actuele hits. Denk aan Michael Jackson, Queen, Katy Perry, Usher, Toto, Foo Fighters, Whitney Houston, Toto en nog veel meer!

EDWIN EVERS BAND

Een show vol eigen interpretaties van de muziek van hun helden. Van rustige ballads tot de meest swingende nummers, de Edwin Evers Band is geen standaard coverband. Met de beste muzikanten van Nederland en Edwin achter de microfoon en drums wordt ieder optreden een ongekend feest. Dankzij hun creatieve uitvoering van hits uit de jaren ’80 tot nu gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Wil ze deze populaire show live meemaken? Scoor dan gauw die tickets voor ons Koningsfeest.