DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
20 & 21 AUGUSTUS 2022

De goede oude tijd is weer terug! Met z’n allen in de tuin van De Wolfsberg, pilsje in de hand en genietend van live muziek. We vieren Tributeparty dit jaar eindelijk weer als vanouds. Dus geen XS-edities, 1.5 meters en zitplaatsen meer; nee, we spoelen terug naar 2019 en gaan dit jaar voor de meest uitbundige editie ooit.

Op 20 en 21 augustus hebben we weer een topprogramma vol live muziek, een gezellig aangekleed terrein met terrassen, de leukste foodtrucks en – stands en gevulde koelkasten en biertanks. Alles voor een onbezorgd weekend genieten met vrienden en bekenden, want dáár is Tributeparty voor.

Dit jaar staat er een programma van topniveau met een prachtige mix van buitenlandse maar ook Nederlandse bands, oude bekende en splinternieuwe verrassingen. Van stevige rock tot de allerbeste pop en van swingende soul tot folk. Het kan bijna niet anders dan dat jouw favoriet aanwezig is.

Heb jij nog je tickets in the pocket van 2020 of 2021 en geen restitutie aangevraagd? Je bent een topper! Je tickets zijn nog steeds geldig voor aankomende editie. Je hoeft dus niets te doen behalve je mailbox even door scrollen om je tickets te vinden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Klik dan hier en log in op je Paylogic account.

Koop je consumptiemunten nu alvast online en sla de rij bij de muntenbalie over! 

Tickets

Ticketprijzen
Weekendticket € 52,-
Dagticket zaterdag € 34,-
Dagticket zondag € 34,-
(inclusief € 1,50 servicekosten per ticket)

Koop nu je consumptiemunten online!

Tijden

Zaterdag 20 augustus – UITVERKOCHT
17.00 – 00.00 uur 
Terrein open: 16.00 uur

Zondag 21 augustus 2022
15.30 – 22.00 uur
Terrein open: 14.30 uur

Locatie

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

Handig om te weten

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.
> Het terrein is deels overdekt en ingevuld met verschillende podia en terrassen.
> Reserveren van meubilair is niet mogelijk en het meebrengen van eigen krukken of stoelen is niet toegestaan.
> Heb je vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.

LINE-UP

Yes, onze line-up is compleet! We hebben weer een fantastisch gevarieerd programma voor jullie bedacht. Meer weten over de bands en video’s bekijken? Klik dan op de rode button ‘meer over de bands.’

ZATERDAG | 20 AUGUSTUS
ZONDAG | 21 AUGUSTUS
VEELGESTELDE VRAGEN
IS MIJN TICKET VAN VORIG JAAR GELDIG VOOR AANKOMENDE EDITIE?

Ja! Tickets die verkocht zijn voor Tributeparty 2020 of 2021 zijn automatisch geldig voor aankomende editie mits je in de tussentijd geen restitutie hebt aangevraagd. Je hoeft hier niets voor te doen.

Leuk dat je erbij bent!

IK BEN MIJN TICKET KWIJT. WAT NU?

Als je online een ticket hebt gekocht, klik dan hier en log in met je Paylogic klantenaccount. Je kunt vervolgens de tickets opnieuw downloaden.

WAT IS HET ADRES?

Mooksebaan 12
6562KB Groesbeek

Let op, kom je iemand brengen of halen? Navigeer dan naar Knapheideweg 1. Hier is een speciale kiss & ride zone ingericht.

WAAR KAN IK PARKEREN?

Het aantal parkeerplaatsen rondom De Wolfsberg is beperkt. Pakeer je auto daarom voor € 4,- (cash) op parkeerterrein De Hoeve op 700 meter afstand.

Tussen De Hoeve en De Wolfsberg rijdt steeds een pendelbusje heen en weer. Wandelen mag natuurlijk ook.  Het is tenslotte maar een klein stukje.

Parkeerterrein De Hoeve
Herwendaalseweg
(tegenover Texaco op nummer 59)

Parkeren aan de bosrand, de Houtlaan of het Binnenveld kan je een boete opleveren.

HOE KOM IK ER MET HET OPENBAAR VERVOER?

Lijn 5 van Breng stopt bij de Zuidmolen in Groesbeek op 5 minuten loopafstand. Check goed van tevoren wanneer de laatste bus richting Nijmegen gaat.

WAAR KAN IK ME HET BESTE LATEN WEGBRENGEN/OPHALEN?

We hebben een kiss&ride zone ingericht ter hoogte van Knapheideweg 1 en dit wordt met de borden “Kiss & Ride” aangegeven.

Stoppen op de oprit van De Wolfsberg is niet mogelijk en kan gevaarlijke situaties opleveren voor de vele voetgangers en fietsers.

 

ZIJN ER PARKEERVOORZIENINGEN VOOR MINDERVALIDEN?

Op vertoon van je reguliere parkeerkaart kun je gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dichtbij de entree. Volg hiervoor de instructies van onze parkeerwachten. Parkeren is  gratis!

WELKE TAXIBEDRIJVEN ZIJN ER IN DE REGIO?

Taxi024: T 0630307090
Taxicentrale Nijmegen: T 024 3660044
Taxi van der Wielen: T 024 3580903
Taxi van Dijk: T 0485 337000

Heb je een andere vraag? Klik hier voor meer! 

Timetable

Timetable flyer