LEGENDS OF ROCK

Zondag 28 april 2019

Terug op de zondagmiddag: Legends of Rock! De rockeditie van Tributeparty brengt wederom drie rock tribute bands samen die uitblinken in het vertolken van het repertoire van de meest spraakmakende rockbands allertijden. Geniet van live optredens van enthousiaste, gedreven muzikanten die zich met plezier uitsloven om het beste te laten horen van die strakke sound van hun voorbeelden.

De beste rock tribute bands

Dit jaar is het een mooi moment om terug te blikken op de iconische rocksongs van Van Halen, de psychedelische rock van The Doors en de ontembare energie van Foo Fighters. Geniet van deze rock tribute bands op het prachtige terrein van de Wolfsberg. Koop nu snel je tickets!

TICKETS

Ticketprijzen
Earlybird ticket €16,-
Ticket regulier € 20,-
(inclusief € 1,- servicekosten per ticket)

Tickets zijn ook te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek of The Read Shop in Malden.

Tickets op de dag zelf aan de deur kopen? Dat kan bij de receptie van De Wolfsberg, mits het evenement niet is uitverkocht. Let wel, tickets aan de deur zijn € 5,- duurder.

E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

LOCATIE

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

TIJDEN

Zondag 28 april
16.00 – 21.00 uur
Terrein open: 15.30 uur

HANDIG

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> Het terrein is deels overdekt.
> Zelf meegebracht meubilair is niet toegestaan op het terrein.
> Vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.

PROGRAMMA

16.00 tot 21.00 uur | terrein open: 15.30 uur

VAN HALEN

door Van Halen Tribute 5150

De hoogtepunten van bijna 40 jaar Van Halen terug op het podium. Eddie en Alex van Halen brachten hun kinderjaren door in Nijmegen, verhuisden in hun jeugd naar de Verenigde Staten en schopten het tot de top van de internationale hardrockscene. Van Halen verkocht miljoenen platen en schreef hits als ‘Runnin’ with the Devil’, ‘Jump’ en ‘Why Can’t This Be Love’. Nog steeds inspireert Eddie’s unieke gitaarsound, zijn bekende riffs en solo’s vele muzikanten wereldwijd. Zo ook Van Halen Tribute 5150. De band benadert de sound uit de gloriedagen van Van Halen, maar schuwt uitstapjes naar later werk niet.

THE DOORS

door The Doors Alive

Al jaren is The Doors Alive een van de meest geliefde rockbands in het Nederlandse tributecircuit. De Britse formatie treedt regelmatig op in de grote Nederlandse popzalen met een live eerbetoon aan de legendarische band rondom Jim Morisson. De Melkweg, 013, Oosterpoort: het is bekend terrein voor deze tributeband. De show komt dicht bij hoe het origineel klonk in de onstuimige flower power sixties. The Doors Alive gebruikt precies dezelfde instrumenten als The Doors ooit deed. Natuurlijk spelen ze alle grote hits als ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘The End’, ‘Love Her Madly’ en ‘Riders On The Storm’.

FOO FIGHTERS

door Best of Foo

Foo Fighters is één van de meest bepalende en succesvolle rockbands van de laatste decennia. Op de grootste festivals ter wereld heeft Foo Fighters zich bewezen als een ongekend energieke podiumact. Vijf muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in het professionele muziekcircuit durven het aan om een ode te brengen aan deze nu al legendarische rockband. Met frontman Andrew Elt (Sleeze Beez, Physical Graffiti) heeft de band een ijzersterk visitekaartje. Best of Foo stond al eerder op de Zwarte Cross, Paaspop en op vele Nederlands poppodia.