Tribute festival feest
DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
XS EDITIE
DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
DE XS EDITIE
20 - 21 - 22 AUGUSTUS 2021

Let op, je tickets voor Tributeparty 2020/2021 zijn niet geldig voor de XS editie op 20, 21 en 22 augustus. Je dient opnieuw een ticket te kopen en akkoord te gaan met de nieuwe corona voorwaarden.

Tributeparty update!

Voor de zoveelste keer verdrietig nieuws uit Den Haag: Tributeparty kan niet doorgaan op de wijze waarop we hadden gehoopt. We hebben namelijk veel meer ruimte in onze tuin dan de 750 bezoekers die nu toegestaan zijn. Het telkens veranderende evenementenbeleid van onze overheid is om gek van te worden en voor het tweede jaar op rij zijn we gedwongen om op het allerlaatste moment Tributeparty te annuleren.

Toch willen we er graag een feestje van maken in het geplande weekend en we zullen het – helaas – moeten doen met de opgelegde regels. We gaan ver terug naar de beginjaren toen we nog een hoofdpodium hadden met iedere dag twee steengoede tributebands. Zodra je ticket is gescand, hoef je geen rekening meer te houden met 1,5m afstand. Zodat we eindelijk weer samen kunnen dansen, voor het podium onze favoriete bands kunnen toejuichen en ouderwets gezellig kunnen bijkletsen met vrienden die je tegenkomt op het terrein.

Uiteraard zorgen wij voor overkappingen, meer dan voldoende ruimte, terrasmeubilair waar je kunt uitrusten en de statafels met barkrukken waar velen van jullie een sprintje voor trekken.

Binnen alle beperkingen proberen wij er het best mogelijke van te maken. Als je dit feestje liever overslaat of geen zin hebt in een vaccinatie of negatieve coronatest, hebben wij hier alle begrip voor. Even goede vrienden als we jou en je vriendengroep pas in 2022 zien. Bewaar je ticket goed en we zien je heel graag op 20 en 21 augustus 2022.

 

Er zijn veel meer tickets verkocht voor Tributeparty dan er beschikbaar zijn voor deze kleinere versie. Hoe verloopt de verkoop?

De eerste 1500 ticketkopers ontvangen een uitnodiging om tickets te kopen voor het evenement, daarna volgen de volgende 1500 ticketkopers en zo zorgen we dat alle ticketkopers op volgorde een uitnodiging hebben ontvangen voordat de reguliere verkoop begint.

Vanwege het korte tijdsbestek heb je helaas niet al te lang de tijd om een beslissing te maken en tickets voor Tributeparty: de XS editie aan te schaffen. Overleg dus tijdig en zorg dat je tickets koopt zodra je een uitnodiging hebt ontvangen.

Tributeparty 2020 & 2021
wordt Tributeparty 2022

– Je tickets zijn automatisch geldig voor 20 & 21 augustus 2022. Je hoeft hier niets voor te doen. Je dagticket wordt omgezet naar zaterdag of zondag en je weekendticket is geldig voor beide dagen. Natuurlijk staan wij garant voor een topprogramma vol goede, internationale tributebands.

– Restitutie aanvragen voor je ticket is mogelijk. Houd je mailbox in de gaten over hoe jij je geld kunt terugvragen voor het evenement.
Let op, de tickets voor Tributeparty 2022 zijn bijna allemaal verkocht.

Tributeparty: de XS editie
op 20, 21 & 22 augustus 2021

Voor Tributeparty: de XS editie heb je nodig:

– Een nieuw ticket voor Tributeparty: de XS editie
– Bewijs van volledige vaccinatie (minimaal 14 dagen voor het evenement), een herstelbewijs of een negatieve coronatest van maximaal 24 uur oud. Zie het kopje ‘Testen voor Toegang’ hieronder voor meer informatie.
– Je identiteitsbewijs

Als je tickets hebt gekocht voor Tributeparty 2020/2021, dan krijg je als eerste de kans om tickets te kopen voor het kleine evenement voor 750 personen. Indien niet alle tickets verkocht worden, gaan deze in de reguliere verkoop.

Direct je ticket omzetten naar het kleinere evenement kan helaas niet vanwege de zeer korte tijd die we hebben om alles te regelen. Wel kun je restitutie aanvragen voor je oude tickets, de eerste uitbetalingen starten dan in week 32, en vervolgens nieuwe tickets bestellen voor het kleine feestje.

Het is een evenement zonder 1,5m afstand; je mag staan en dansen, maar uiteraard zorgen wij ook voor voldoende zitplaatsen op het terras. Er is een overkapping aanwezig bij tegenvallende weersvoorspellingen.

Tickets

Ticketprijzen
Dagticket vrijdag € 29,50
Dagticket zaterdag € 29,50
Dagticket zondag € 29.50
(exclusief € 1,50 servicekosten per ticket)

Tijden

Vrijdag 20 augustus 2021
18.30 – 00.00 uur

Terrein open: 18.00 uur

Zaterdag 21 augustus 2021 – UITVERKOCHT
18.30 – 00.00 uur

Terrein open: 18.00 uur

Zondag 22 augustus 2021
16.00 – 21.30 uur
Terrein open: 15.30 uur

Locatie

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

Handig om te weten

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.
> Het terrein is deels overdekt. 
> Reserveren van meubilair is niet mogelijk en het meebrengen van eigen krukken of stoelen is niet toegestaan.
> Heb je vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.

LINE-UP

Check nu de line-up van Tributeparty: de XS editie*

Meer weten over de bandjes? Klik op onderstaande afbeelding.

* Het programma is i.v.m. Covid-19 onder voorbehoud en we kunnen genoodzaakt zijn om wijzigingen aan te brengen in de aangekondigde bands.

VRIJDAG | 20 AUGUSTUS
ZATERDAG | 21 AUGUSTUS - UITVERKOCHT
ZONDAG | 22 AUGUSTUS
CORONA CHECK

STAPPENPLAN VOOR DE BEZOEKER:

1. Je wil erop uit en hebt een ticket gekocht voor Tributeparty: de XS editie
2. Ga na of je volledig gevaccineerd bent 14 dagen voordat het evenement start. Zo ja, ga naar stap 6.
3. Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is. Zo ja, ga naar stap 6.
4. Je bent niet (volledig) gevaccineerd, dus je maakt een afspraak voor een coronatest maximaal 24 uur voorafgaand aan het evenement via www.testenvoortoegang.nl De complete lijst met testaanbieders is op die website te vinden.
5. Ga naar de testaanbieder voor je afspraak. Na de test ontvang je binnen een uur de uitslag. Per e-mail krijg je een code die je invoert in de CoronaCheck app.
6. Download de CoronaCheck app op je mobiele telefoon en zet je testuitslag of vaccinatiebewijs om in een digitaal bewijs. De app genereert een QR-code die gescand wordt voor toegang.
7. Neem je test of vaccinatiebewijs en je identiteitsbewijs mee naar het evenement en laat het zien bij binnenkomst.

Let op, resultaten van een zelftest, van de GGD of van een andere commerciële testaanbieder zonder samenwerking met testenvoortoegang.nl zijn bij dit evenement niet geldig.

Let op, wil je meerdere dagen naar ons evenement en ben je niet volledig gevaccineerd (14 dagen)? Dan dien je je elke dag opnieuw te laten testen via Testen voor Toegang. Je negatieve testbewijs mag bij binnenkomst maximaal 24 uur oud zijn.

Heb je geen smartphone? Je kunt het testresultaat ook printen via www.coronacheck.nl en meenemen of een papieren vaccinatiebewijs tonen. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.

Houd afstand tot elkaar totdat je test- of vaccinatiebewijs, identiteitsbewijs en tickets gecontroleerd zijn bij de ingang.