DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
DE WOLFSBERG
TRIBUTEPARTY
21 & 22 AUGUSTUS 2021

Tributeparty gaat dooooorr!

Op 21 en 22 augustus 2021 vieren we de zestiende editie van het oudste en grootste tributefestival van Nederland. Pen ‘m met koeienletters in de agenda, want dan gaan we weer met z’n allen naar die mooie plek aan de rand van het Groesbeekse bos om hét festival van De Wolfsberg te vieren. Inclusief een TOP programma vol live muziek, een gezellig aangekleed terrein met terrassen, de leukste foodtrucks en – stands en gevulde koelkasten en biertanks. Alles voor een onbezorgd weekend genieten met vrienden en bekenden, want dáár is Tributeparty voor.

Weet je nog dat we vroeger met z’n allen in de tuin van De Wolfsberg stonden, pilsje in de hand en genietend van live muziek? Die tijd komt terug!

Muzikanten hebben al maanden niet meer op kunnen treden, De Wolfsberg meer dan 200 dagen op slot, leveranciers zitten al heel lang stil. Het is het moment om ergens naar uit te kijken, elkaar weer te zien, samen het leven te vieren… Tributeparty mag doorgaan! En misschien wordt dit wel de meest uitbundige editie ooit.

We hebben weer een topprogramma vol live muziek, een gezellig aangekleed terrein met terrassen, de leukste foodtrucks en – stands en gevulde koelkasten en biertanks. Alles voor een onbezorgd weekend genieten met vrienden en bekenden, want dáár is Tributeparty voor.

Hoe dan ook, het evenement gaat door. Zonder 1,5 meter maatregelen. Vooralsnog stelt de overheid als voorwaarde dat je óf een vaccinatiebewijs kunt laten zien óf een negatieve coronatest toont bij de ingang. Na zo’n moeilijke periode voor de horeca- en evenementenbranche kunnen we niet anders dan hierin de geldende richtlijnen volgen en hopen dat jij je hierin kunt vinden. Wij zijn wel toe aan een feestje!

Kun je je niet vinden in de gestelde overheidsvoorwaarden? Vraag dan voor uiterlijk 5 juli restitutie aan voor je tickets. Je hebt hiervoor onlangs een mail ontvangen.

Wij verkopen geen tickets bij de receptie van De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop Malden, omdat het voor informatievoorziening over de geldende voorwaarden belangrijk is om contactgegevens te hebben.

Tickets

Ticketprijzen
Weekendticket € 50,-
Dagticket zaterdag € 32,00
Dagticket zondag € 32,00
(inclusief € 1,50 servicekosten per ticket)

Ticketverkoop is gestart! 

Tijden

Zaterdag 21 augustus 2021
17.00 – 00.00 uur

Terrein open: 16.00 uur

Zondag 22 augustus 2021
15.30 – 22.00 uur
Terrein open: 15.00 uur

Locatie

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12 | Groesbeek

Handig om te weten

> Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen.
> E-tickets kwijt? Klik hier en log in op je Paylogic account.
> Het terrein is deels overdekt en ingevuld met verschillende podia en terrassen.
> Reserveren van meubilair is niet mogelijk en het meebrengen van eigen krukken of stoelen is niet toegestaan.
> Heb je vragen? Check de FAQ’s of stuur een mail.

LINE-UP

Yes, we zijn compleet! Check nu de line-up van Tributeparty 2021*
Houd onze Facebookpagina, Instagram en website in de gaten voor updates.

Meer weten over de bandjes? Klik op onderstaande afbeelding.

* Het programma is i.v.m. Covid-19 onder voorbehoud en we kunnen genoodzaakt zijn om wijzigingen aan te brengen in de aangekondigde bands.

ZATERDAG | 21 AUGUSTUS
ZONDAG | 22 AUGUSTUS
VEELGESTELDE VRAGEN
MOET IK VOORAF GETEST WORDEN?

Je dient een negatieve coronatest (max 40 uur voorafgaand aan bezoek evenement) óf een vaccinatiebewijs van volledige vaccinatie (tweede prik uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan het evenement) te tonen voor binnenkomst.

Daarnaast checken we ook een geldig identiteitsbewijs om te controleren of de testuitslag/vaccinatiebewijs van de bezoeker is.

MOET IK GEVACCINEERD ZIJN?

Een vaccinatiebewijs (tweede prik uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan het evenement) met een toegangsticket is voldoende om toegang te krijgen tot Tributeparty 2021. Je hoeft dan dus geen negatieve coronatest meer te laten zien.

Niet gevaccineerd? Geen punt! Met een negatieve coronatest (max 40 uur voorafgaand aan bezoek evenement) ben je ook van harte welkom op ons terrein.

Daarnaast checken we ook een geldig identiteitsbewijs om te controleren of de testuitslag/vaccinatiebewijs van de bezoeker is.

WAAR KAN IK ME LATEN TESTEN?

Via www.testenvoortoegang.nl maak je afspraak bij de dichtstbijzijnde testlocatie voor evenementen. Zorg dat je een test laat afnemen maximaal 40 uur voorafgaand aan het evenement. Na de test ontvang je binnen een uur de uitslag.

Locaties in de omgeving van Groesbeek:
Nijmegen (Willem van Arenbergstraat 2, 6515 AT)
Nijmegen (Lindenhoutseweg 30, 6545 AJ)

Let op, resultaten van een zelftest, van de GGD of van een andere commerciële testaanbieder zonder samenwerking met testenvoortoegang.nl zijn bij dit evenement niet geldig.

IS TESTEN GRATIS?

De kosten voor de test worden op dit moment betaalt door de overheid. Er zijn geen extra kosten voor jou als bezoeker.

IS DIT EEN ZITCONCERT OP 1.5 METER AFSTAND?

Nee, wij gaan Tributeparty zoals vanouds vieren. Dit betekent niet zitten aan een tafeltje maar staand, pilsje in de hand en genietend van live muziek.

Door de overheid is er voor aankomende zomer wel een belangrijke voorwaarde gesteld:je dient een negatieve coronatest (max 40 uur voorafgaand aan bezoek evenement) óf een vaccinatiebewijs van volledige vaccinatie (tweede prik uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan het evenement) te tonen voor binnenkomst.

IS MIJN TICKET VAN VORIG JAAR GELDIG VOOR AANKOMENDE EDITIE?

Ja! Tickets die verkocht zijn voor Tributeparty 2020 zijn automatisch geldig voor aankomende editie. Je hoeft hier niets voor te doen.

Leuk dat je erbij bent!

IK BEN MIJN TICKET KWIJT. WAT NU?

Als je online een ticket hebt gekocht, klik dan hier en log in met je Paylogic klantenaccount. Je kunt vervolgens de tickets opnieuw downloaden.

WAT IS HET ADRES?

Mooksebaan 12
6562KB Groesbeek

Let op, kom je iemand brengen of halen? Navigeer dan naar Knapheideweg 1. Hier is een speciale kiss & ride zone ingericht.

WAAR KAN IK PARKEREN?

Het aantal parkeerplaatsen rondom De Wolfsberg is beperkt. Pakeer je auto daarom voor € 4,- (cash) op parkeerterrein De Hoeve op 700 meter afstand.

Tussen De Hoeve en De Wolfsberg rijdt steeds een pendelbusje heen en weer. Wandelen mag natuurlijk ook.  Het is tenslotte maar een klein stukje.

Parkeerterrein De Hoeve
Herwendaalseweg
(tegenover Texaco op nummer 59)

Parkeren aan de bosrand, de Houtlaan of het Binnenveld kan je een boete opleveren.

HOE KOM IK ER MET HET OPENBAAR VERVOER?

Lijn 5 van Breng stopt bij de Zuidmolen in Groesbeek op 5 minuten loopafstand. Check goed van tevoren wanneer de laatste bus richting Nijmegen gaat.

WAAR KAN IK ME HET BESTE LATEN WEGBRENGEN/OPHALEN?

We hebben een kiss&ride zone ingericht ter hoogte van Knapheideweg 1 en dit wordt met de borden “Kiss & Ride” aangegeven.

Stoppen op de oprit van De Wolfsberg is niet mogelijk en kan gevaarlijke situaties opleveren voor de vele voetgangers en fietsers.

 

ZIJN ER PARKEERVOORZIENINGEN VOOR MINDERVALIDEN?

Op vertoon van je reguliere parkeerkaart kun je gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dichtbij de entree. Volg hiervoor de instructies van onze parkeerwachten. Parkeren is  gratis!

WELKE TAXIBEDRIJVEN ZIJN ER IN DE REGIO?

Taxi024: T 0630307090
Taxicentrale Nijmegen: T 024 3660044
Taxi van der Wielen: T 024 3580903
Taxi van Dijk: T 0485 337000

Heb je een andere vraag? Klik hier voor meer! 

Timetable

Programma flyer a6.indd