Chic
Nile Rodgers Dance Dance Tributeband

Velen herkennen de naam misschien niet, maar vergis je niet: de muziek van Nile Rodgersis wereldberoemd! Als gitarist, producer, componist en arrangeur heeft hij meer dan 100 miljoen albums verkocht, en er gaat bijna geen dag voorbij dat je zijn muziek niet voorbij hoort komen!

Stap binnen in de wereld van de “Nile Rodgers Dance Dance Tributeband”, een energieke formatie bestaande uit tien doorgewinterde muzikanten die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door het onweerstaanbare R&B, aanstekelijke Disco en onmiskenbare Funk, verspreid door niemand minder dan de legendarische Mr. Nile Rodgers. Als pionier van de disco, gitaarvirtuoos en muziekproducent scoorde hij hit na hit met zijn iconische band CHIC. Niet alleen dat, hij schreef en produceerde ook voor grootheden als Sister Sledge, Diana Ross, Madonna, David Bowie, Daft Punk, Duran Duran en nog vele anderen. Hij staat niet voor niets bekend als “The Hitmaker”.

The Chic Experience brengt een eerbetoon aan deze legende. Al zijn tijdloze hits passeren de revue, herkenbaar voor meerdere generaties. Als een oude aan “The Hitmaker” zelf met als doel eenieder te infecteren met het disco-virus…

Are you ready to Freak Out? We are Family!

Zaterdag 22 juni - Tributeparty - Park Brakkenstein