VEELGESTELDE VRAGEN

Ticketverkoop

Ticketverkoop start op 23 februari

Tickets voor Tributeparty koop je uitsluitend via deze website.

DAGTICKET ZATERDAG € 37,-
DAGTICKET ZONDAG € 37,-
WEEKENDTICKET €60,-

Kaarten zijn vanaf 23 februari 12.00 uur verkrijgbaar.

Nieuwe locatie

Tributeparty vindt op 22 en 23 juni 2024 plaats op een nieuwe plek:

Park Brakkenstein
Driehuizerweg, Nijmegen

Bereikbaarheid

Kom op de fiets of met het openbaar vervoer! Toch met de auto? Navigeer dan naar Park Brakkenstein aan de Driehuizerweg, Nijmegen.

Fiets
Er is een fietsenstalling ingericht aan de noordzijde van het park via de Driehuizerweg/Toernooiveld. Zet hier je fiets in de rekken en wandel binnen enkele minuten naar de festivalingang.

Bus
Er zijn 3 bushaltes in de omgeving:

  • Erasmusgebouw
  • Gymnasion
  • Huygensgebouw

Vanaf deze haltes vertrekken er bussen naar o.a. Lent, Wijchen, Druten, Bemmel, Arnhem CS en Emmerich. Plan je reis van tevoren via 9292ov.nl

Trein
Vanaf Nijmegen Centraal en vanaf Mook-Molenhoek rijdt minimaal iedere 30 minuten een trein naar station Nijmegen Heyendaal. Loop via de Heyendaalseweg in 10 minuten naar Park Brakkenstein.

Auto
De parkeergelegenheid voor auto’s rondom het festivalterrein is beperkt. Navigeer naar Park Brakkenstein aan de Driehuizerweg en volg vanaf hier de borden naar parkeerplaatsen. Let op, vol = vol.

Het is niet toegestaan om aan de d’Almarasweg of op de parkeerterreinen van de sportverenigingen te parkeren.

Overnachten

Blijven slapen? Het Rijk van Nijmegen barst van de leuke hotelaccommodaties, b&b’s en campings. Op loopafstand vind je hotel La Boutique en hotel De Rozenhof.

Leeftijd

Tributeparty is er voor jong en oud! Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis het terrein op. Let wel, we voorzien niet in voorzieningen speciaal gericht op kinderen.

Tribute festival band
Tribute festival