Ticketverkoop
We zijn er vroeg bij dit keer! Koop alvast je tickets voor Tributeparty 2025 in Park Brakkenstein voor het vroege vogel tarief.
SEE YOU NEXT YEAR!

Ticketverkoop start 30 juni 2024 om 12:00 uur

PRIJZEN

Dagticket earlybird: €37,00
Weekendticket earlybird:
€60,00

incl. servicekosten

TICKETS & POLSBANDJES

Je ticket met unieke barcode geeft eenmalig toegang tot het festivalterrein. Wil je tussentijds het terrein verlaten? Dan ontvang je van ons een polsbandje.

Als Tributeparty voor de start van het festival niet uitverkocht is, dan kunnen dagtickets aan de kassa worden gekocht. Let op! Tickets bij de dagkassa zijn duurder dan in de voorverkoop, dus koop je kaartje bij voorkeur online.

MINIMUMLEEFTIJD

We hanteren geen minimumleeftijd voor toegang tot Tributeparty. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis het terrein op, maar let wel, we hebben geen speciale voorzieningen voor kinderen.

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 21 juni
Poort open: 16.00 uur
Aanvang programma: 17.00 uur
Einde programma: 00.00 uur

Zondag 22 juni
Poort open: 14.00 uur
Aanvang programma: 15.00 uur
Einde programma: 22.00 uur

MUNTEN

Tijdens het festival wordt er betaald met munten. Deze koop je bij de ingang van het terrein bij de balie. Je kunt hier met contant geld betalen of pinnen.

Tot het einde van het evenement mag je overgebleven munten retourneren bij deze balie. Daarna niet meer.

BEKER RETOUR SYSTEEM

Bij binnenkomst ontvang je een recycle munt van ons. Deze lever je in bij de bar en bij ieder nieuw drankje lever je beker weer in. Zo houden we het terrein schoon en netjes. En kunnen we de plastic bekers apart inzamelen voor recycling.

BEREIKBAARHEID
TE VOET

Tributeparty vindt plaats aan de noordzijde van het park. Volg de paden naar de entree van het festivalterrein.

FIETS

Vanaf de Driehuizerweg kun je met je fiets Park Brakkenstein in. Stap van je fiets in het park en zet je fiets in de fietsenstalling bij het terrein.

MET DE AUTO

Parkeren van je auto is mogelijk op parkeerterrein 7A en 7B van de Radboud Universiteit. Beide parkeerterreinen zijn gelegen aan de Erasmuslaan, Nijmegen.
Je kunt hier gratis parkeren. Let op, er is beperkt ruimte.

Parkeren bij Landgoed Brakkesteyn is niet toegestaan.

Navigatie-adres: Erasmuslaan, Nijmegen
Parkeerplaats 10 of Parkeergarage 7B Gymnasion

MET HET OPENBAAR VERVOER

Het park is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer met verschillende bushaltes en treinstation Nijmegen Heyendaal op loopafstand.
Bekijk de route op www.9292ov.nl

TOEGANKELIJKHEID VOOR MENSEN MET BEPERKTE MOBILITEIT

Het festivalterrein bestaat uit grasvelden en verharde zandpaden. In de festivaltent ligt een vloer. Bij droog weer is het terrein goed begaanbaar met een rolstoel. Uiteraard zijn er ook gepaste sanitaire voorzieningen aanwezig.

Met de auto kunt u het beste u laten brengen naar de ingang van Park Brakkenstein (via de Platolaan naar Driehuizerweg/Toernooiveld). Vervolgens kan de auto geparkeerd worden op parkeerplaats 7A of 7B.